tiistai 6. heinäkuuta 2010

Sokkeli valmis

Sokkeli ja pilarit on nyt sitten muurattu korkeuteensa. Sokkelin päälle on myös valettu tartunnat alajuoksua varten. Vielä pitäisi valaa pilareiden sisään betoni, kun vaan ensin löytäisi sopivat pilarikengät palkkeja varten. Sokkelin sisäpuoli on jo suurelta osin eristettykin (100mm EPS100). Rakennus näyttää tällä hetkellä hieman mystiseltä, kun lattiapinta on reippaasti yli metrin maasta, mutta eiköhän se siitä hieman tasoitu, kun saadaan täytettyä monttua.

Kattoristikotkin saapuivat tontille viime viikolla Pirkanmaan ristikon toimittamana. Puoliperävaunu ei ihan pihaan asti taittunut, mutta innovatiivisella peräkärrykuljetuksella saatiin ristikot vaivatta pihaan. Nuppipainoa oli kärryssä varmaan sellaiset vähintään 100kg negatiiviseen suuntaan, kun 8.4m pitkät ristikot tulivat hieman takalaidasta yli.

Seuraava vaihe on sokkelin täyttäminen ensin murskalla ja sitten hiekalla, johon vedetään viemärilinjat sekä ulkopuolen styroxit ja sorastus. Sitten päästäänkin jo rakentamaan ensimmäisiä puuosia ylöspäin.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti