sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Lätkä ja kaivanto



Viikonloppu meni maailman hienoimman koneen eli maantiivistäjän kanssa. Sopivan yksinkertainen laite, joka on todella suunniteltu tehtäväänsä. Myös miehekäs dieselöljyn haku, paljas ylävartalo ja hento 108 dB ääni sopivat täydellisesti kuvaan. Koneessa lukeva "HOT" on ehdottomasti paras adjektiivi kuvaamaan tätä kaikkea.

Pohja tosiaan tiivistyi kivasti pienen sateen saattelemana ja alkavalla viikolla olisi tarkoitus päästä tekemään anturamuotti ja sitten loppuviikosta vielä valamaankin antura (alustava talkookutsu sunnuntaille).






Saunalle tulevat vesi, sähkö ja viemäri varsinaisen rakennuksen puolelta. Viemäri liittyy talon alla nykyiseen viemärilinjaan, vesi otetaan paisuntasäiliön jälkeen ja sähköt taulusta. Sähköjen kanssa lähdettiin hieman hifistelemään ja laitettiin varsinaisen maakaapelin rinnalle toinen pienempi mahdollisia tulevaisuuden tarpeita varten. Minkäänlaisia telekaapeleita ei sentään lähdetty vetämään, langattomuus saa riittää tällä saralla. Reikä saatiin edellämainittuja varten väkättyä asuinrakennuksen sokkeliin ja seuraavana pitäisi saada sekä reikä että kaivanto eristettyä ja sitten umpeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti